Kim Kardashian esitteli Skims-vaatemallistoa – seksikkäällä alusvaateselfiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Nainen on suunnitellut meikkejä ja hajuvesiä, ja nyt hän on lanseerannut myös oman alusvaatemalliston.

Kim Kardashian on tunnetusti muotoilevien alusvaatteiden rakastaja ja suurkuluttaja. Nyt hän on tuonut markkinoille myös oman Skims-nimeä kantavan vaatemerkin, jonka alla on muotoilevia alusasuja, pikkuhousuja, rintaliivejä, toppeja ja bodyja. Nyt nainen julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa omissa Skims-alusvaatteissaan.

Aluksi vaatemallistossa oli pelkästään muotoilevia tuotteita, mutta nyt mallistosta löytyy myös perinteisempiä ja malliltaan yksinkertaisia alusvaatteita. Kim Kardashian toimi oman mallistonsa mallina esitellessään kaunista settiä yllään näyttävässä kuvassa, jonka kaunotar nappasi itsestään peilin kautta.