Maanjäristys iski – mies yritti suojella oluita kaupassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnonmullistusten iskiessä useimpien ihmisten ensimmäinen reaktio on todennäköisesti yrittää suojella rakkaimpia. Erään viraalivideon tähdeksi päätyneen miehen tapauksessa se tarkoitti olutta.

Karibiaa koetteli taannoin yksi suurimmista alueella koskaan mitatuista maanjäristyksistä. Järistys tuntui muun muassa Cayman-saarilla. Valvontakameran ikuistamalla videolla todistetaan tilanteen vakavuudesta huolimatta koomista hetkeä Caymanilla sijaitsevassa ruokakaupassa.

Kaupan asiakkaan tuntiessa maan värähtelevän hänen ensimmäinen reaktionsa on yrittää suojella esillä olevia oluita. Hän rientää oluthyllyn luokse ja yrittää estää juomia kaatumasta. Miehen teko tosin osoittautuu turhaksi, sillä jo pian koko hylly oluineen romahtaa lattialle.