Pesukarhu oli päätyä lounaaksi – huomasi krokotiilin juuri ajoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Nyt eräs pahaa aavistamaton pesukarhu oli kokea kohtalokkaan hetken krokotiilin kanssa. Tilannetta sivusta seurannut oli kuvannut alun perin krokotiilia, jonka oli huomannut oleskelevan takapihalta näkyvässä rantavedessä. Kun mies oli huomannut krokotiilin lähelle tallustelevan pesukarhun, hän oli alkanut kuvaamaan jännittävää tilannetta.

Mies oli aavistanut saavansa krokotiilin hyökkäyksen videolle. Krokotiili vaanii lähestyvää pesukarhua ja hiipii varovaisesti rannalle. Pesukarhu onnistuu huomaamaan pedon juuri ajoissa ja juoksee sitä henkensä edestä karkuun.