Raju tilanne Super Bowl -voittajajoukkueen paraatissa – takaa-ajo reitin varrella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tämänvuotisen Super Bowlin voittaneen Kansas City Chiefsin saavutusta juhlistettiin joukkueen kotikaupungissa paraatin muodossa. Valitettavasti juhlallisuudet eivät sujuneet aivan ongelmitta.

Poliisi oli sulkenut Missourin Kansas Cityssä järjestetyn paraatin kulkureittinä toimivat tiet. Ennen tapahtuman varsinaista alkua henkilöauto rymisteli turva-aitojen läpi suljetulle tielle. Poliisit lähtivät nopeasti ajamaan autoa takaa.

Autoilija onnistuttiin lopulta pysäyttämään piikkimaton ja poliisin suorittaman kiilausliikkeen ansiosta. Kansas Cityn kaupunginjohtaja Quinton Lucasin mukaan mikään ei viittaa kahden autosta pidätetyn henkilön yrittäneen terrori-iskua. Kumpikin pidätetyistä oli tapahtumahetkellä päihtyneitä ja heidän uskotaan vain hurjastelleen huvin vuoksi, uutisoi The Guardian.