Koira opetti lajitoveria käyttämään pyörätuolia – suloinen tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat melko hyviä huomaamaan jos joku kaipaa apua. Verkossa onkin paljon videoita, joilla koirat opettavat vauvoja ryömimään ja auttavat omistajiaan esimerkiksi kotitöissä.

Nyt ViralHog-kanavan jakamalla YouTube-videolla nähdään suloinen hetki, jossa koira opettaa lajitoveriaan käyttämään pyörätuolia. Pyörätuolivirtuoosin jalat on amputoitu, mutta se ei näytä iloisen lemmikin menoa haittaavan laisinkaan.

Pyörätuolissa oleva Boo-niminen koira näyttää huomaavan, että sen ystävällä on vaikeuksia päästä oman apuvelineensä kanssa liikkeelle. Boo juoksee riemukkaasti ystävänsä edelle, mikä saa kaverinkin huomaamaan miten pyörillä eteen päin liikkuvan kehikon saa rullaamaan. Sen jälkeen kumpikin juoksee iloisesti kävelytiellä omistajansa kanssa.