Näin parannat avioliittoa hetkessä – tee vähintään yksi kiva teko päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avioliitossa kumpikin osapuoli ansaitsee kokevansa, että on oman kumppaninsa ihailema. Pitkien liittojen arkipäiväistyessä moni kuitenkin unohtaa näyttää kumppanilleen säännöllisesti, että rakastaa ja arvostaa häntä.

Rakastamisen voi näyttää kumppanilleen ilman sanoja pienten tekojen avulla. Monesti teot puhuvatkin puolestaan ja saavat aikaan suuremman positiivisen vaikutuksen kuin mitkään sanat, koska teot vaativat hieman panostamista ja vaivannäköä.

Parisuhdeneuvoja Jenni Skyler kertoi Women’s Health -sivustolle, että avioliittoa pystyy parantamaan hetkessä tekemällä päivittäin vähintään yhden mukavan asian tai palveluksen kumppanille. Tämä voi olla jotakin pientä kuten koiran ulkoiluttaminen, tiskien hoitaminen tai toisen lempiruoan laittaminen.

Joinain päivinä teko kannattaa myös olla suurempi kuten esimerkiksi aamiainen sänkyyn. Tiedostamalla ja muistamalla tehdä näitä tekoja joka päivä voi huomata, että kumppani alkaa olla iloisempi. Saadessaan huomiota ja mukavia tekoja osakseen hän yleensä haluaa myös antaa takaisin sellaisia. Tämä vaikuttaa nopeasti positiivisesti myös seksiviettiin ja intiimiyteen.