Carmen Electra poseerasi pelkissä narunpätkissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt takavuosien julkkiskurvitar nähdään poseeraamassa Instagramissa upeassa kuvassa, jossa hänellä on yllään pelkät narubikinit. Carmenin arkistoistaan kaivama poseeraus on hänen itsensä mukaan peräisin hänen tähdittämästään tyttökalenterista, joka oli omistettu Yhdysvaltojen armeijan joukoille. Katso kuvat tästä ja tästä.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.