X-Men -kaunotar seksikkäänä somessa – kaula-aukko vangitsee huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi sittemmin lopulta eroon.

View this post on Instagram

Reunited with my brother @patrickta ❤️

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Tällä kertaa Olivia Munn nähdään keikistelemässä sosiaalisen median kuvissaan upeassa iltapuvussa, jonka alla ei luonnollisestikaan ole mitään muuta.

Olivia Munnilla on todella upea vartalo, josta hän pitää erinomaisen hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. 39-vuotias malli onkin kertonut, että muun muassa avokado ja hampunsiemenet ovat auttaneet häntä painonhallinnassa.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on