Ohhoh! Pamela Andersonin aviomies ilmoitti erosta tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tuottaja Joe Peters avioitui Pamela Andersonin kanssa hetken mielijohteesta ja pika-aikataululla tammikuun loppupuolella. Mies tuli nopeasti katumapäälle ja ilmoitti erosta Pamelalle tekstiviestillä. Hän järkyttyi suhteen saamasta mediahuomiosta.

– Meillä on ollut kaunis ja mahtava rakkauden festivaali, mutta tämä avioliittoasia on säikäyttänyt minut. Tajusin, että haluan 74-vuotiaana yksinkertaista elämää, enkä kansainvälistä parisuhdetta, Joe Peters kirjoitti Pamelalle.

Hän sanoi rakastavansa naista, mutta haluaa silti jatkaa elämäänsä rauhassa ja lastensa perintöä rakentaen. Mies kuitenkin lupaa, että Anderson tulee saamaan roolin hänen elokuvastaan, jos haluaa. Mies pyysi anteeksi Pamelalta. RadarOnlinen mukaan Pamela vastasi miehelle suukkoemojin kera antavansa anteeksi.