Billie Eilishin James Bond-tunnari julkaistiin – tältä kuulostaa No Time to Die

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovassa nosteessa olevan laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin paljastettiin taannoin esittävän tuoreimman James Bond -elokuvan tunnuskappaleen. Nyt 3. huhtikuuta ensi-iltansa saavan elokuvan tunnussävelmä on julkaistu.

Daniel Craigin viimeisen Bond-elokuvan tavoin myös tunnuskappale kantaa nimeä No Time to Die. Bond-kappaleiden kaanonissa tunnelmallisemmilla vesillä kulkevan balladin tuottivat Billie, hänen veljensä Finneas ja Stephen Lipson.

Kappaleen kitaraosuuksista vastaa The Smiths -kitaristi Johnny Marr. Sen orkesterisovitusta on puolestaan työstänyt elokuvan musiikista vastaava säveltäjä Hans Zimmer. Billie Eilish on kappaleen myötä nuorin koskaan 007-seikkailun tunnussävelmän nauhoittanut ja esittänyt henkilö.