Carmen Electra estottomassa arkistokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa julkkiskurvitar poseeraa upeassa arkistokuvassa, jossa hänen kurvinsa ovat ainoastaan teipin peitossa. Kuvansa yhteydessä Electra toteaakin, että teippiä voi käyttää, ellei bikineitä ole käytössä.

View this post on Instagram

Memories having a photo shoot in the back yard !

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.