Kelly Osbourne hehkuttaa – Ozzyn sairaus lähensi perhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rock-dynastian luonut Ozzy Osbourne sairastaa Parkinsonin tautia. Hän sai tietää sairaudesta jo vuosi sitten, mutta 71-vuotias Ozzy kertoi diagnoosista faneilleen vasta äskettäin. Osbournen 35-vuotias tytär on myös kommentoinut Parkinsonin tautiin liittyviä ajatuksiaan.

– Elämme päivä kerrallaan ja hän pärjää mainiosti. Luulin, että emme olisi voineet lähentyä lisää, mutta teimme silti niin, Kelly Osbourne kertoo Mirror-lehdelle.

Osbournet ovat joutuneet taistelemaan erilaisia sairauksia vastaan, kun Sharon Osbournella todettiin vuosituhannen alussa suolistosyöpä, Jack Osbournella todettiin keskushermoston pesäkekovettumatauti ja nyt Ozzylla Parkinsonin tauti. Lisäksi Kelly on ollut vakavasti riippuvainen ja kärsinyt mielenterveysongelmista.