Hauskimmat kissavideot ovat tässä – näistä lemmikeistä tuli viraalihittejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen ja suloisten lemmikkivideoiden katselemisen on hyvää ajanvietettä tylsinä hetkinä. Nyt Funny Pet Videos -kanava on koonnut yhteen kymmeniä huvittavia videoita, joissa päätähtinä nähdään kissat.

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan hullunkurisia lemmikkejään myös videolle. Koosteessa nähdään kissojen pieleen menneitä hyppyjä, hauskoja ilmeitä ja ovelia hetkiä kun lemmikit ovat olleet ruokavarkaissa.

Lemmikeistä kuvatut videot ovat todella suosittuja. Kissa- ja koiravideoiden katseleminen onkin suotavaa, koska se tutkitusti auttaa ahdistuneisuuteen, tekee ihmisistä yhteistyökykyisempiä ja vähentää stressiä. Tämän videon parissa mielialaansa voikin nostattaa yli 16 minuutin ajan.