Kourtney Kardashian keltaisissa bikineissä – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa juhlimalla. Kardashian on ehtinyt myös pitämään lomaa ja nauttinut hiljattain muun muassa Sardinian auringosta ja uimarannoista.

Kardashian nauttii elämästään vapaa-ajallaan ja muistaa myös välillä ottaa rennosti. Nyt nainen nähdään upeissa keltaisissa bikineissä, joissa 40-vuotias tähti poseeraa rantakalliolla istuskellen. Kourtney Kardashian elää hyvin terveellisesti, mikä näkyykin naisen timmistä vartalosta.

Kourtney Kardashian on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Nainen on viettänyt paljon aikaansa muun muassa hänen entisen poikaystävänsä ja nykyisen rakastajansa Younes Bendjiman kanssa, mikä on saanut lähipiirin myös huolestumaan runsaan alkoholin käytön vuoksi.

View this post on Instagram

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on