Mikä bikinikissa! Jennifer Lopez poseerasi kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jennifer Lopez loisti juuri lavalla miljoonayleisön todistaessa hänen esitystään Super Bowl -tapahtuman väliaikaesiintyjänä. Taannoin nainen sädehti upeassa mekossaan elokuva-alan Oscars-gaalan jatkoilla, mutta nyt hänen yllään nähdään hieman vähemmän kangasta.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

JLo nähdään nimittäin tällä kertaa poseeraamassa valkoisissa bikineissä upeassa kylpyhuoneessa, josta avautuu kaunis näkymä pihamaalle. Maisemien sijaan päähuomion kuvassa varastaa kuitenkin latinopopparin täydellisyyttä hipova vartalo, joka on edelleen kuin nuorella popkaunottarella.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez nähdään uudessa Hustlers – Korkojen kera -draamaelokuvassa, joka tuli elokuvateattereihin Suomessa viime vuoden lopulla. Elokuva kertoo strippiklubin työntekijöistä, minkä vuoksi Lopezin tuli opetella hallitsemaan tankotanssin salat melko lyhyessä ajassa.