Sinullako miljoona euroa ylimääräistä? Tässä unelmaloma paratiisisaarella

Matkailu · Terhi Piiroinen

Accor-matkailuyhtiö on ottanut myyntiin lomakokemuksen, josta ei puutu luksusta. Asiakas voi vuokrata kokonaisen paratiisisaaren käyttöönsä viideksi päiväksi. Kohteeseen mahtuu kerralla 70 vierasta yksilöityjen palveluiden kera. Viiden päivän loma maksaa miljoona euroa.

Luksushotelli Raffles Maldives Meradhoo on käynnistänyt erityisen You Run Raffles Maldives -kampanjan, jossa koko kohteen voi vuokrata noin miljoonan euron hintaan. Raffles Maldives Meradhoo, yksi maailman arvostetuimmista saarikohteista koskemattomalla Gaafu Alifu -atollilla, tarjoaa rajoitetun ajan ainutlaatuisen all-inclusive-tarjouksen.

Vierailla on käytössään lomakohteen kaksi saarta, joista toisella on 21 ylellistä huvilaa liidunvalkoisella hiekalla. Toisella saarella on ranta-asuntoja turkoosin veden äärellä. Saarella järjestetään julkkis-DJ:n konsertteja, huippukokkien illallisia, hyvinvointipalveluita ja sukellusretkiä koralliriutoille. Viisi prosenttia lomamatkan kustannuksista lahjoitetaan paikallisen ekosysteemin suojelutyöhön.