Marika Fingerroos yläosattomissa – paljasti rintansa synttärikuvaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Niin tälläkin kerralla, mutta vieläkin rohkeampi kuva lähetettiin puolisolle.

View this post on Instagram

Tänään meidän perheen isoin mies täyttää vuosia ja pitihän mun yllättää hänet kuvalla…(vähän toki erilaisella… ), mutta tässä teille siveellinen versio 💋 Mun mielestä omaa kumppania pitää yllättää ja lähetellä just kuvia, koska kyl se niin on, että sitä omaa kivaa tulee olla, joka pitää sen suhteen säpinää yllä. Kaikilla meillä on erilaiset tavat toki, mut tää on mun tapa 💞 Pus💋 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #happybirthday #blackandwhite #modell #vlogger #body #jeans #underwear #finland #blonde #curves #curvesarebeautiful #booty #boobs #photography #photoshoot

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

– Tänään meidän perheen isoin mies täyttää vuosia ja pitihän mun yllättää hänet kuvalla…(vähän toki erilaisella… ), mutta tässä teille siveellinen versio. Mun mielestä omaa kumppania pitää yllättää ja lähetellä just kuvia, koska kyl se niin on, että sitä omaa kivaa tulee olla, joka pitää sen suhteen säpinää yllä. Kaikilla meillä on erilaiset tavat toki, mut tää on mun tapa, Marika Fingerroos kertoo.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.