Demi Lovato paljastaa: ”Syömishäiriö johti huumeiden yliannostukseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato otti yliannostuksen heinäkuussa 2018. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla.

Nyt nainen on vieraillut malli Ashley Grahamin podcastissa haastateltavana. Demi Lovato kertoo, että hän treenasi liikaa näyttääkseen tietynlaiselta ja sopiakseen muottiin. Päihteet tarjosivat hänelle kuvitteellisen pakokeinon ja rentoutumismuodon ulkonäköpaineiden keskellä. Lovato paljastaa, että hän yritti äärimmäisyyksiin vietyä dieettiä, jotta ei sairastuisi syömishäiriöön, vaikka todellisuudessa juuri nämä asiat johtivat hänen elämänsä syömishäiriöön.

RadarOnlinen mukaan Demi Lovato kuitenkin kiittää Ashley Grahamin kaltaisia naisia, jotka auttavat häntä hyväksymään vartalonsa paremmin. 27-vuotias joutuu taistelemaan riippuvuuttaan vastaan koko loppuelämänsä ajan. Lovato esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 2020 Grammy-gaalassa yliannostuksen jälkeen.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on