Ozzy Osbourne perui jenkkikiertueen – Euroopan keikat vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne on perunut tämän vuoden Pohjois-Amerikan kiertueen. Kiertuetta oli jo siirretty kertaalleen. Syynä on miehen sairastama Parkinsonin tauti. Muusikko ei halunnut joutua tilanteeseen, jossa kiertue perutaan kesken kaiken hänen sairausongelmiensa vuoksi.

Ozzy etsii parhaillaan sopivaa hoitomuotoa taudin hillitsemiseen. Hän kertoo matkustavansa Sveitsiin 6-8 viikon hoitojaksolle huhtikuussa, Consequence of Sound uutisoi.

Pohjois-Amerikan kiertueen oli tarkoitus alkaa toukokuussa päättyen heinäkuun viimeisenä päivänä. Lokakuussa alkavan Euroopan kiertueen peruuttamisesta ei ole vielä tiedotettu. Kiertueen viimeinen keikka on suunniteltu Suomeen joulukuulle Hartwall Arenalle.