Khloe Kardashian tanssii taaperonsa kanssa joka aamu – suloinen video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian toipuu erostaan koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Nainen opettelee tällä hetkellä uutta elämäänsä kaksin oman tyttärensä Truen kanssa. Pariskunta on päässyt sopimukseen yhteishuoltajuudesta, mutta tytär viettää kuitenkin suurimman osan ajastaan äitinsä kanssa.

Nyt Khloe Kardashian on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan suloisen videon, joka on saanut kaikki huokailemaan ihastuksesta. Videolla Khloe tanssii hänen taaperoikäisen True-tyttärensä kanssa. Tämä on äidin ja tyttären joka-aamuinen rutiini.

Joka aamu True ja Khloe aloittavat päivänsä hyvällä mielin tanssimalla Justin Timberlaken Can’t Stop the Feeling -kappaleen tahtiin. Parivaljakko on todella suloinen näky tanssiessaan tytön makuuhuoneessa ottaen myös pehmolelut mukaan hauskanpitoon.