Punainen huulipuna lisää itsevarmuutta – näin onnistut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Punainen huulipuna vaatii kantajaltaan hieman itsevarmuutta ja uskallusta, koska kirkkaat ja punaiset huulet keräävät huomiota. Punaisen huulipunan on myös huomattu kohottavan kantajansa itsevarmuutta, joten se on myös hyvä tapa kohentaa mielialaa mikäli kaipaa pientä nostetta.

Maskeeraaja ja Huda-meikkibrändin luoja Huda Kattan kertoi malli Rosie Huntington-Whiteleylle miten täydellisen punainen huulimeikki tehdään. Kestävään huulimeikkiin täytyy nähdä hieman enemmän vaivaa kuin pelkästään sen, että levittää huulipunaa huulilleen. Aluksi huulet tulee puhdistaa ja kuoria, että kaikki kuivanut ja kuollut iho lähtee huulista pois.

Huulet tulee kosteuttaa kuorimisen jälkeen, mutta ylimääräinen rasvaisuus taputellaan vanulapulla pois. Seuraavaksi huulet rajataan punaisella huultenrajauskynällä, minkä jälkeen punaa levitetään huuliin. Huulipunan tulee olla rajauskynää hieman vaaleampaa ja kirkkaampaa, että huulet näyttävät täyteläisemmiltä.