Halle Berry unelmoi vatsalihaksista – tällä liikkeellä onnistui saamaan ne

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 53-vuotias on todella tarkka fyysisestä kunnostaan ja tekeekin vartalonsa eteen paljon töitä pitääkseen sen vahvana.

Halle Berry pitää omalla Instagram-kanavallaan Fitness Friday -perjantaita. Tämä tarkoittaa sitä, että joka perjantai nainen julkaisee kuntoiluun liittyvän kuvan ja inspiroi samalla seuraajiaan liikkumaan. Nainen on aiemmin kertonut, että hänen haaveenaan on ollut saada näkyvät vatsalihakset. Tämän tavoitteen tähti onkin viime vuonna toteuttanut.

Viime syksynä Halle Berry julkaisi itsestään upean kuvan, jossa hän esitteli kovalla uurastuksella hankkimiaan teräksisiä vatsalihaksia. Nyt näyttelijä kertoi, että yksi tehokkaimmista liikkeistä on lankuttaminen. Tähti neuvookin ihmisiä pysähtymään tämän todella tehokkaan staattisen pidon äärelle ja vahvistumaan paikoillaan sen sijaan, että tekisi jatkuvia tavanomaisia vatsalihasliikkeitä.