Halsey bikineissä uima-altaalla – sykähdyttävä poseeraus Sveitsistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halsey julkaisi 17. tammikuuta uuden 16 kappaletta sisältävän albumin, jonka myötä tähti on lähdössä uudelle kiertueelle. Ystävänpäivänä nainen ehti kuitenkin viettämään hieman myös vapaa-aikaa ja ottamaan omaa lomaa töiltään ja valmistautumiselta.

Halsey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän toivottaa seuraajilleen hyvää ystävänpäivää. Nainen poseeraa onnellisen näköisenä valkoisissa bikineissä uima-altaassa. Kuva on otettu Sveitsissä, ja taustalla näkyvä vuoristomaisema onkin suoraan kuin postikortista.

Poptähti Halsey julkaisi juuri uuden Manic-nimeä kantavan albumin. Tähti saapuu myös Suomeen konsertoimaan 26. helmikuuta osana Manic-kiertuettaan. Halsey esiintyy Helsingin jäähallissa ja häntä lämmittelemässä nähdään englantilainen indierockbändi Pale Waves.