Kurt Cobain olisi täyttänyt 53 vuotta – vaimo ja tytär muistelivat tähteä koskettavasti Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nirvana-yhtyeen laulajakitaristi Kurt Cobain kuoli itsemurhaan vuonna 1994. Muusikko olisi täyttänyt viime torstaina 20. helmikuuta 53 vuotta. Cobainin entinen vaimo Courtney Love ja hänen tyttärensä Frances Bean Cobain muistelivat edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassa.

Courtney julkaisi ilman kuvatekstiä mustavalkoisen kuvan, jossa Kurt pitelee kitaraa. Frances puolestaan muisti isäänsä Instagram-tarinoissaan. Hän julkaisi kuvan, jossa Kurt pitelee häntä sylissään Francesin ollessa lapsi.

Frances Bean Cobain on nykyään 27-vuotias, saman ikäinen kuin isänsä kuollessaan. Kurt Cobain riisti oman henkensä 5. huhtikuuta 1994 kamppailtuaan kauan masennuksen ja huumenongelmien kanssa.

Instagram