Kylie Jenner rakastaa perunalastuja – syö niitä päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisee hänen sosiaalisessa mediassaan ja omassa sovelluksessaan faneilleen usein reseptejä, joita nainen tykkää itse tehdä ja syödä. Moni on ihmetellyt sitä miten Jenner voi näyttää niin upealta syödessään niin epäterveellisesti, koska moni resepti sisältää vain hiilihydraatteja, rasvaa ja lihaa.

Nuoren 22-vuotiaan äidin ruokavalio on kuitenkin muuttunut sen jälkeen kun hän sai Stormi-tyttärensä. Nykyään hän aloittaa päivänsä terveysmehulla ja teellä tai kahvilla. Lounaaksi Jenner valmistaa yleensä tacoja tai sitruunakanaa. Herkkupäivinä Kylie Jenner hakee ruokaa In-N-Out Burger -pikaruokaravintolasta.

Kylie Jenner paljastaa, että hänestä tulee aina hyvin kiukkuinen nälkäisenä. Stormi on samanlainen ja muuttuu äidin mukaan kuin eri vauvaksi nälkäisenä. Sen vuoksi Jenner syökin päivän aikana edelleen melko paljon perunalastuja ja suolakeksejä ollessaan nälkäinen. Jennerin uusin naposteluherkku on kuitenkin terveellinen sillä nainen on ihastunut granaattiomenan siemeniin.