Meghan Marklella on kaksoisolento – huima yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meghan Markle tunnetaan näyttelijänä ja ympäri maailmaa myös Prinssi Harryn vaimona. Nyt eräs perhebloggaaja Akeisha Land on alkanut niittämään itselleen mainetta Marklen kaksoisolentona.

Akeisha Land julkaisi hänen tyttärensä Greyson Reginan Instagram-kanavalla yhteiskuvan, jossa hän poseeraa lapsensa kanssa. Perheenäiti näyttää tuoreimmassa kuvassa huiman paljon Meghan Marklelta, mikä onkin saanut kuvan leviämään verkossa.

Britannian kuningasperheessä on tammikuussa käynyt melkoinen kuohunta kun Prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan Markle ilmoittivat, että he haluavat ottaa etäisyyttä brittihoviin. Harry, Meghan ja Archie ovat nyt menettäneet kuninkaallisen statuksensa, mutta he ovat kuitenkin edelleen osa kuninkaallista perhettä.

View this post on Instagram

An #usie with my littlest love in our matching “LOVE” sweatshirts from @coolkiidzwear ❤️ • What I love about these sweatshirts is not only their obvious adorableness, but also the fact that they aren’t super thick. Which is perfect for fall and winter because you can layer it with other things and not worry about sweating out your hair (ain’t nobody got time for that! 💁🏽‍♀️). And if your kid(s) are anything like mine, they get hot real fast running around all day, so lightweight layers are imperative. I also love that you’re able to take the layers off to rock it in the spring for those still cool days. These sweatshirts are perfect for year round cuteness! • Have a great week friends and remember to tell the people you care about that you love them… and as always, keep it cute! 😘

A post shared by Greyson Regina Land (@greyson_land) on