Rita Ora pikkuruisissa bikineissä – povi ei mahtunutkaan piiloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on niittänyt kansainvälistä suosiota etenkin hänen tuoreimman Phoenix-albuminsa ansiosta. Nainen julkaisi taannoin myös hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

Nyt 29-vuotias tähti julkaisi näyttävän bikinikuvan hänen 16 miljoonan seuraajansa silmien iloksi. Rita Ora poseeraa uudessa Instagram-kuvassaan pikkuruisissa mustissa narubikineissä ja nauttii auringon paisteesta ulkona istuskellen.

Näyttävän kuvan kera poptähti kehottaa ihmisiä nauttimaan elämästä. Rita Ora pyytää seuraajiaan myös suojelemaan heidän omia sydämiään ja olemaan aina ylpeästi juuri sellaisia kuin ovat. Kauniin kuvatekstin sijaan naisen fanit ovat näyttäneet kuitenkin kiinnittävän huomionsa suurimmaksi osaksi naisen treenattuun vartaloon.