Sääreportterin hervoton moka – unohti Facebook-filtterin päälle suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorissa lähetyksissä nähdään toisinaan erikoisia tilanteita, eivätkä ne vaikuta ainakaan vähentyneen uutiskanavien alkaessa hyödyntää sosiaalista mediaa. Taannoin erään yhdysvaltalaisen kanavan katsojille tarjoiltiin koomisia hetkiä Facebook-mokan ansiosta.

North Carolinassa toimivan WLOS-kanavan sääreportteri Justin Hinton oli tekemässä suoraa lähetystä Madison Countyssä. Vuoden ensimmäistä kunnollista lumisadetta koskenut säätiedote sai erikoisia sävyjä Hiltonin laitettua vahingossa päälle Facebookin filtteritoiminnon.

Filttereiden ansiosta Hinton muuttui muun muassa kuntoilijaksi, kissaksi ja velhoksi. Toimittaja huomasi mokan vasta lähetyksensä lopuksi. Tapaus noteerattiin arvatenkin nopeasti kansainvälisellä tasolla, ja videosta on sittemmin tullut viraalihitti.

 

Facebook Live blooper

When you're trying to do a serious Facebook Live about the weather and you accidentally tap the Mystery Mask filter. Poor Justin Hinton. 🤣More on this story: http://bit.ly/2PexYkK

Publiée par WLOS ABC 13 sur Jeudi 20 février 2020