Kevään kuumin meikkitrendi – pastelliset luomivärit tekevät taas tuloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin naiset haluavat leikitellä kirkkaammilla ja romanttisemmilla väreillä niin hiusten, meikin kuin vaatetuksenkin suhteen. Hempeät pastellin sävyt alkavat yleensä tekemään paluutaan jo keväällä, ja sama trendi näyttäisi nostavan päätään tänäkin vuonna.

Tämän kevään trendikkäimmät meikit hohtavat nyt kirkkaissa pastellin sävyissä. Viime vuonna nähtiin vihreitä, violetteja ja jopa sinisiä huulipunia, mutta nyt väreillä ilottelu on keskitetty kuitenkin silmämeikkiin. Vaaleat ja kirkkaat siniset, mintun väriset ja pinkit luomivärit näkyvät nyt uusien meikkitalojen kampanjoissa.

Meikkitaiteilija, bloggaaja ja yrittäjä Huda Kattan lanseerasi juuri kolme herkullisissa sävyissä hehkuvaa luomiväripalettia. Vaaleanpunaisia meikkejä nähtiin monilla jo viime kesänä, mutta nyt uutuusväreinä tuloaan tekevät myös kirkas mintun vihreä ja tyttömäinen laventeli.

View this post on Instagram

It’s a LILAC kind of day 💜💜💜 @huda

A post shared by HUDA KATTAN (@hudabeauty) on