Temptation Island Suomen parit paljastettiin – näitä suhteita rikotaan pian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -ohjelmassa tavalliset suomalaiset pariskunnat asettavat parisuhteensa testiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja. Ohjelman Suomen 7. kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen.

Temptation Island Suomi 2019 sinkkunaiset, Kuva: Nelonen Media
Temptation Island Suomi 2019 sinkkumiehet, Kuva: Nelonen Media

Alkavalla kaudella mukana on urheilun yhdistämä fitness-pari, jopa sairaalloisesta mustasukkaisuudesta kärsinyt pari, Temptation Islandissa aiemmin sinkkuina ollut pari sekä 11 vuoden ikäeron jakava pariskunta. Kaudella ohjelmaan on luvassa myös pieniä uudistuksia. Uusi käänne on se, että kesken kaiken miehet ja naiset vaihtavat resortteja keskenään.

– Moni saattoi viime kauden päätteeksi pohtia voiko tuollaisen papaijaähkyn jälkeen mikään enää yllättää? Tempparit voi! Seitsemäs kausi onnistuu tarjoamaan Tempparimittapuullakin ennennäkemättömiä juonenkäänteitä. Lisäksi tunteet nousevat entistä väkevämmin pintaan ja iltanuotioilla kyyneleet ovat herkässä. Tilanteet kehittyvät varsin koukuttavalla tavalla, Sami Kuronen kertoo.

Temptation Island Suomi 2019, Emilia ja Wallu, Kuva: Nelonen Media
Temptation Island Suomi 2019, Mattu ja Jape, Kuva: Nelonen Media
Temptation Island Suomi 2019, Pinja ja Kalle, Kuva: Nelonen Media
Temptation Island Suomi 2019, Mira ja Valto, Kuva: Nelonen Media