Kardashianien kiusalliset yhteistyövideot ihmetyttävät – mainostavat talouspaperia seuraajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadat miljoonat ihmiset seuraavat Kardashianin perheen jäseniä sosiaalisessa mediassa. Sen vuoksi suuret yritykset ovatkin valmiita maksamaan todella suuria summia siitä, että julkkikset suosittelevat heidän tuotteitaan omille seuraajilleen.

Nyt seuraajat ovat kuitenkin ottaneet tuoreimmat yhteistyöt hämmentyneinä vastaan ja antaneet niistä todella paljon negatiivista palautetta. Khloe Kardashianin kanavalla perhe on videon muodossa mainostanut Coin Master -peliä naisen seuraajille. Kourtney Kardashian puolestaan esittelee Bounty-talouspaperia omalla Instagram-kanavallaan.

Yhdestä Instagram-kuvasta realitytähdet voivat saada yhteistyötahoilta satojen tuhansien dollarien korvauksen, minkä vuoksi ei olekaan ihme, että moni tarttuu erilaisiin kampanjaehdotuksiin. Aiemmin paljastettiin, että Kim Kardashianin yhteistöiden hinta olisi noussut jo miljoonaan dollariin.