Prinssi Harry pelkää kaljuuntumista – kävi hiuksia paksuntavassa hoidossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssi Harry on ollut viime viikkoina otsikoissa pääasiassa hänen ja Meghan Marklen luovuttua kuninkaallisista titteleistään. Nyt keskustelua herättävät kuitenkin hänen hiuksensa.

Harryn kerrotaan vierailleen maineikkaalla Philip Kinsley Trichological Clinil -hiusklinikalla Lontoossa. Tarkoituksena on paksuntaa hänen hiuksiaan. 35-vuotias ex-kuninkaallinen pelkää kaljuuntuvansa samaan tapaan kuin veljensä William ja isänsä Charles.

The Sun -lehden mukaan hoito on tullut todennäköisesti erittäin kalliiksi. Hiuskuninkaaksi kutsutun Philip Kingsleyn perustamalla klinikalla on kuitenkin arvovaltainen maine, ja sitä kuvaillaan niin kuninkaallisten, näyttelijöiden, mallien kuin urheilijoidenkin suosimaksi.