Taru sormusten herrasta -fani uudisti ovikellonsa näyttävällä tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taru sormusten herran -saagan pääpahis Sauron esitettiin elokuvaversiossa mustan tornin päällä leijuvana valtavana liekehtivänä silmänä. Nyt Sauronin silmään voi törmätä pienemmässä mittakaavassa erään Tolkien-fanin kodin ulkopuolella.

Yhdysvlatojen Washingtonissa asuva Travis Chapman päätti antaa uuden ilmeen kotinsa ovikellokameralle. Hän muutti sen kodin ovelle saapuvia vieraita kuumottavasti tuijottelevaksi Sauronin silmäksi torneineen. Chapman kertoo valmistaneensa hahmon kovasta kuitulevystä.

– Olen Taru sormusten herrasta -fani ja olen aina pitänyt Sauronin silmästä. Se on niin uhkaava. Tajusin ovessani olevan kirjaimellisesti pieni silmä ja tämän olevan jotain jonka kykenisin valmistamaan, Chapman kuvaili Mashable-sivustolle.