Vainajaa kuljettanut ruumisauto varastettiin ja kolaroitiin takaa-ajossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Los Angelesissa todistettiin karmivaa hetkeä poliisin takaa-ajaman ruumisauton kolaroitua vilkkaalla moottoritiellä. Auto oli varastettu, ja vainaja oli edelleen arkussaan auton sisällä onnettomuushetkellä.

Musta Lincoln Navigaotr varastettiin ortodoksikirkon edestä. Poliisi yritti vedota varkaaseen sosiaalisessa mediassa, pyytäen häntä palauttamaan ruumiin sisältäneen ajoneuvon. Näin ei kuitenkaan käynyt mistä seurasi takaa-ajo.

Takaa-ajo päättyi varkaan kolaroitua ruumisauton paikallisella moottoritiellä. Auton varastanut henkilö on sittemmin pidätetty. Poliisin mukaan ruumis oli säilynyt ajoneuvon takana koskemattomana ja vahingoittumattomana koko rikoksen ajan, uutisoi CNN.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.