50 Cent saapuu Blockfestin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella ensi kesänä järjestettävän Blockfestin pääesiintyjäksi saapuu maailman suosituimpiin räppäreihin lukeutuva 50 Cent. Yli 30 miljoonaa albumia uransa aikana myynyttä yhdysvaltalaista räppäriä on toivottu Blockfestin esiintyjäksi jo vuosien ajan, ja nyt fanien toive toteutuu viimein.

Festivaalin lipunmyynti on parhaillaan kovassa vauhdissa. Oma pääsylippu Blockfesteille kannattaa ostaa ajoissa, sillä osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun eikä festivaali vastaa kolmannen osapuolen välittämien ja/tai jälleenmyytyjen lippujen toimivuudesta. Viralliset liput saat itsellesi vain Ticketmasterista tai Tiketistä.

50 Cent nousi monen tietoisuuteen Get Rich or Die Trying -debyyttialbuminsa myötä. Albumilta löytyvät hittibiisit kuten 8 Mile -elokuvaa varten tehty Wanksta, P.I.M.P. sekä radioennätyksiä rikkonut In Da Club. Artisti tunnetaan myös kappaleista Candy Shop, Disco Inferno sekä Just A Lil Bit” 50 Cent on osalle tuttu myös suositusta draamasarjasta Power, missä hän toimii sekä tuottajana että näyttelijänä.

Tähän mennessä julkaistut Blockfestin ulkomaisista artisteista on julkaistu esimerkiksi 50 Cent (US), City Morgue (US), Denzel Curry (US), DaniLeigh (US), Gucci Mane (US), Migos (US), Playboi Carti (US), Saweetie (US), Swae Lee (US) ja Trippie Redd (US). Kotimaisia tähtiä ovat Aaro630 & Vepu, Asa & Polarsoul, Cledos, Costee, Etta, Evelina, Gettomasa, GoodJobLarry (ft. Tippa, NCO, Musta Hanhi, Fetti, Le Fvbelos, Pajafella & Slushher), Gracias, F, IBE, Jesse Markin, Juno, JVG, Kube, Lauri Haav, Le Fvbelos, Lukas Leon, MELO, Mouhous, Pyhimys, Sexmane, Sini Sabotage, SMC Lähiörotat, View ja Yeboyah.

Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana.