Jordyn Woods on kyllästynyt Tristan-kohuun – ei jaksa enää pyydellä anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien yksi puhutuimmista kohuista vuosi sitten oli se kun Khloe Kardashianin mies ja lapsen isä Tristan Thompson petti avopuolisoaan perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli tällöin parhaita ystäviä Khloen pikkusiskon Kylie Jennerin kanssa ja jopa asui naisen kanssa samassa talossa.

Pettämiskohun jälkeen Jordyn Woods menetti itselleen läheiseen Kardashianin perheeseen kaikki siteet, minkä lisäksi myös Kylie Jenner on poistunut naisen elämästä kokonaan. Woods saa edelleen kuulla jatkuvasti kyselyitä Tristan Thompsoniin liittyen, ja etenkin Kardashianien fanit tuntuvat piinaavan nuorta naista sosiaalisessa mediassa.

Jordyn Woods on People-sivuston mukaan kyllästynyt koko aiheeseen eikä aio enää pyydellä tekoaan anteeksi. Hän on sanonut jo sanottavansa ja haluaisi siirtyä elämässään eteen päin. Jordyn Woods haluaa nyt keskittyä uraansa näyttelijänä. Khloe Kardashian on jo julkisesti kertonut antaneensa Jordyn Woodsille anteeksi ja toivovansa hänelle kaikkea hyvää.