Kendall Jennerin bikineissä säästettiin kangasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner edustaa perheen nuorimpia tyttäriä ja on luonut menestyksekästä uraa realitysarjan ulkopuolella myös mallina. Vuonna 2018 hänet nimettiin Forbes-lehdessä jopa maailman eniten tienanneeksi huippumalliksi.

Kendall Jenner esittelee hänen näyttävää mallivartaloaan usein hyvin seksikkäissä ja pikkuruisissa vaatekappaleissa. Tällä kerralla 24-vuotias neitokainen päätti paljastaa 123 miljoonalle Instagram-seuraajalleen hänen suosikkibikininsä neljän uuden kuvan myötä. Katso koko kuvasarja tästä.

Kendall Jenner poseeraa kuvissaan rannalla aurinkotuolissa, makuuhuoneessa peilin edessä sekä kylpyhuoneessa. Nainen kuvailee julkaisemaansa kuvakollaasia hänen ja kuvissa näkyvien bikinien rakkaustarinaksi. Pienet narubikinit jättävät hyvin vähän mielikuvituksen varaan ja ne istuvat naisen päälle täydellisesti.