Koira ilmaantui poliisiasemalle – ilmoittiko itsensä kadonneeksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli lemmikki karkaa, ilmoitetaan se useimmissa tapauksissa kadonneeksi omistajan toimesta. Taannoin Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin kuitenkin hauskaa hetkeä jossa koira vaikutti ilmoittaneen itse itsensä kadonneeksi.

Odessan poliisiasemalle saapui eräänä aamuna ystävällinen koira. Se nosti tassunsa laitoksen virkailijan tiskille kuin asioidakseen työntekijän kanssa. Poliisi Rusty Martinin mukaan Chico-niminen koira leikki hetken aikaa poliisien kanssa, kunnes se häipyi pois juuri ennen eläinasioista vastaavan viranomaisen saapumista paikalle.

Poliisien helpotukseksi Chico oli löytänyt takaisin kotiin omin avuin. Koiran omistaja vastasi seuraavana päivänä poliisilaitoksen tapausta koskeneeseen Facebook-päivitykseen ja ilmoitti Chicon palaneen sittemmin hieman yli kilometrin päässä sijaitsevaan kotiinsa.

 

So…. this happy guy randomly strolled into the front desk of the Police Department last night. We’re thinking he…

Publiée par Support Our Permian Basin Police Officers sur Mardi 11 février 2020