Kylie Jenner esitteli seksiä tihkuvan ystävänsä – Anastasia Karanikolaou sykähdyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tunnetuksi tulleet siskokset Kylie ja Kendall Jenner ovat tällä hetkellä nautiskelemassa Bahaman auringosta ja upeista hiekkarannoista. Nuorten naisten fanit ovat saaneetkin paljon silmänruokaa jo parin päivän ajalta naisten julkaistessa toinen toistaan upeampia bikinikuvia.

Kurvikas Kylie Jenner esitteli nyt upean kolmannen matkaseuralaisensa hänen Instagram-kanavallaan. Rantalomalle on lähtenyt mukaan myös häikäisevän kaunis Anastasia Karanikolaou, jonka kanssa realitytähti on julkaissut useita todella näyttäviä yhteiskuvia.

Kuvissa nuoret naiset poseeraavat seksikkäissä bikineissä, ranta-asuissa ja pitkissä mekoissa, joista näkyy täysin läpi. Anastasia Karanikolaou näyttää ottaneen Jennerin ystäväpiirissä Jordyn Woodsin paikan kun Woods menetti välinsä Jennerin kanssa vehtailtuaan Khloe Kardashianin lapsen isän Tristan Thompsonin kanssa.

View this post on Instagram

another day another slay 🧡💕

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

she got a donk

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

pucci babies

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on