Tyttö häiritsi kävelytiellä seisovaa hirveä – sai nopeasti varoituksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnon eläimiin törmääminen on melko normaalia sellaisissa asutuksissa ja taajamissa, joita ympäröi metsät ja iso asuttamaton alue. Tällä kerralla eräs hirvi päätyi tallustelemaan autojen ja ihmisten seassa keskellä päivää.

Coloradossa Breckenridge-nimisessä kunnassa nähtiin häiritsevä tilanne, kun teini-ikäinen tyttö ahdistelee ihmisten sekaan ajautunutta hirveä. Tyttö läpsi hirveä ja yritti selvästi saada siltä jonkinlaista reaktiota aikaiseksi, minkä hän lopulta saikin.

Tyttö ei perääntynyt eläimen luota vaikka muut tilannetta vierestä seuranneet yrittivät saada häntä jättämään eläimen rauhaan. Jonkin aikaa häiriköimistä siedettyään hirvi kääntyi ja yritti potkia ja talloa tyttöä. Mikäli tyttö olisi potkun myötä kaatunut maahan, hirven tallominen olisi voinut saada todella pahaa jälkeä aikaiseksi.