Mitä ihmettä? Nainen raahasi jättimäistä viinipulloa ja siveli päähänsä maapähkinävoita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurkaupungeissa ihmiset ovat tottuneet näkemään kadulla hyvin monipuolisen kirjon erilaisia ihmisiä. Nyt erikoinen näky pääsi kuitenkin yllättämään kaverukset, jotka näkivät hyvin omalaatuisen naisen kävelemässä kadulla.

Miehet ovat kuvanneet huvittavalle videolle erästä näkemäänsä naista, joka veti perässään todella suurta viinipulloa. Miehet olivat sitä mieltä, että jättimäisen viinipullon avulla nainen tulee nopeasti saamaan ystäviä ja seuraa istahtaessaan penkille valtavan pullon kera.

Kaverukset eivät pystyneet kuitenkaan aavistamaan sitä mitä he seuraavaksi tulivat näkemään. Nainen otti esiin maapähkinävoipurkin, jota hän alkoi hyvin avokätisesti levittämään sekä hiuksiinsa että kasvoilleen. Videolla mies esittää tekevänsä tuttavuutta kyseisen naisen kanssa, mutta hänen osuutensa videolla lienee kuitenkin jälkikäteen kuvattu.