Amanda Bynes paljasti olevansa raskaana – poisti julkaisun myöhemmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä aikoinaan julkisuuteen noussut Amanda Bynes on ollut viime viikkoina julkisuudessa uuden poikaystävänsä ja kasvotatuoinnin merkeissä. Nyt hän on paljastanut odottavansa ensimmäistä lastaan.

Bynes paljasti raskautensa Instagramiin jakamassaan ultraäänikuvassa. Myös tähden poikaystävä Paul Michael jakoi uutisen sosiaalisessa mediassa. E! News -uutissivuston mukaan Bynesin asianajaja tosin kehotti pariskuntaa poistamaan kuvat myöhemmin ja pyytää sekä faneja että mediaa kunnioittamaan tähden yksityisyyttä.

Amanda Bynes meni taannoin kihloihin poikaystävänsä kanssa, mutta kihlaus peruttiin myöhemmin. Tuoreissa kuvissaan tähdet kuitenkin esittelevät kihlasormuksiaan, joten kihlauksen peruminen vaikuttaa sittemmin tulleen perutuksi. Bynesin vanhemmat eivät ole hyväksyneet kihlausta.

 

View this post on Instagram

My love 🖤

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

View this post on Instagram

My baby

A post shared by Paul Michael (@tatted818heavy) on