Bella Hadid tihkuu seksiä – vain mustaa lateksia rintojen yllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Bella Hadid on alkuvuonna ollut todella kiireinen ja työllistetty Pariisin muotiviikkojen toimesta. Bella Hadid on kävellyt siskonsa Gigin kanssa ja useissa muotinäytöksissä muun muassa Vivienne Westwood ja Miu Miu -muotitaloille. Nyt nainen poseeraa näyttävissä lehtikuvissa.

Bella Hadid on päässyt poseeraamaan Korean Vogue-lehdelle. 23-vuotias malli julkaisi useita otoksia, joissa hänet nähdään todella näyttävässä asussa. Naisella on kuvissa yllään musta kynähame, mustat lateksihanskat, lateksinen kaulapanta ja kapea kaistale lateksia myös rintojen peitteenä.

Taiteellisissa kuvissa Bella Hadid polttaa myös tupakkaa lisätäkseen vaaran tuntua kuviin. Bella Hadid on saanut paljon suitsutusta seuraajiltaan, jotka pitävät naista jumalaisen kauniina ja kommentoivat hänen vartalonsa hipovan täydellisyyttä.

View this post on Instagram

🖤🤞🏽

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on