Charly Jordan esitteli pakaransa – ei jäänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava somekaunotar keikistelee nyt ulkosalla häviävän pienissä bikineissä, jotka eivät käytännössä peitä hänen takapuolestaan mitään. Jordan näyttää olevan kuitenkin mielissään asuvalinnastaa, koska hän esittelee pakaroitaan katsojille auliisti.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.