Olga Kurylenko paljasti: ”Kuume on jo poissa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kukaan ei ole suojassa koronavirukselta vaan se voi tarttua keneen vain missä vain. Viikko sitten virus todettiin Tom Hanksilla ja tällä viikolla Bond-tähti Olga Kurylenkolla. Nyt nainen on päivittänyt tilannettaan sosiaalisessa mediassa ja kertoo voivansa jo paremmin.

Ukrainalaissyntyinen ranskalaistähti paljasti Instagramissa juuri saaneensa koronaviruksen. Hän oli sairastanut tautia kotonaan jo noin viikon ajan. Naisella oli ollut kuumetta ja hän oli tuntenut olonsa väsyneeksi. Nyt Kurylenko kertoi onneksi jo voivansa paremmin.

Olga Kurylenko kertoi, että hänellä ei ole enää kuumetta. Virukseen ei ole saatavilla lääkettä, minkä vuoksi nainen on ottanut pelkkiä ravintolisiä ja vitamiineja vahvistaakseen vastustuskykyään. Lääkäri oli neuvonut naista ottamaan parasetamolia mikäli kuume olisi noussut liian korkeaksi.

Olga Kurylenko näytteli Bond-tyttä Camille Montesia Quantum of Solace -elokuvassa vuonna 2008. Hänet tunnetaan myös elokuvista kuten Oblivion, Seitsemän psykopaattia ja The Death of Stalin.

View this post on Instagram

Hello everyone! I’m feeling better today. My fever is gone! I hear people can’t figure out where I currently am. I’m in London! How do I know it’s coronavirus and not just a flu? I did a test for coronavirus which came back positive. What are the medicines that doctors prescribed as treatment? NONE! I was told to take paracetamol in case my fever was too high and if I was in too much pain. However, I do take vitamins and supplements. Please note that these vitamins do NOT cure Coronavirus but only help the immune system be stronger in order to fight! here is what I’m taking: Pantothenic Acid- Vitamin B5, also called pantothenic acid and pantothenate, is vital to living a healthy life. Like all B complex vitamins, B5 helps the body convert food into energy. Vitamin E – is a fat-soluble, essential nutrient with anti-inflammatory properties. Vitamin E helps support the immune system, cell function, and skin health. It’s an antioxidant, making it effective at combating the effects of free radicals produced by the metabolism of food and toxins in the environment. Vitamin C – goes without saying I hope! Curcumin (or Turmeric) – anti- inflammatory, antioxidant. Zinc – helps immune system fight bacteria and viruses. I also take colloidal silver but please be careful taking it as some websites have warnings about it as not everyone can take it. Please check if you can take it or you might have health complications. I also take Cell Food but again please check websites online about it as certain people aren’t recommended to take it! Good luck everyone! Кратко на русском: Ребята, сегодня мне лучше! Температура прошла. Я нахожусь в ЛОНДОНЕ! Как я знаю, что у меня коронавирус? Мне сделали тест в больнице, который оказался позитивным. Какое мне прописали лечение? НИКАКОГО! Сказали только пить парацетамол при высокой температуре и болях, что я и делала. Для поддержки иммунитета я пью следующие витамины: Витамин С, Е, Д, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Внимание! Эти витамины не лечат коронавирус!!! Они только могут помочь иммунной системе бороться с вирусами и инфекцией Всем кто болеет хорошего выздоровления. Всем кто пыт #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on