Koskettava kuva sairaanhoitajista: ”Pysythän kotona meidän vuoksemme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja monissa muissa maissa on asetettu eri tasoisia rajoituksia ihmisten liikkumiselle, mutta monin paikoin rajoituksia ei ole noudatettu. Esimerkiksi Suomessa on juhlittu railakkaasti Levin after skissä ja suuret väkijoukot kokoontuivat kauppakeskuksen avajaisiin Helsingissä. Välinpitämättömiä ihmisiä löytyy toki muualtakin.

Esimerkiksi Italia, Ranska ja Espanja ovat jo joutuneet määräämään tiukan ulkonaliikkumiskiellon, koska ihmiset eivät suostuneet vapaaehtoisesti rajoittamaan liikkumistaan. Nyt verkossa leviää koskettava valokuva, jossa joukko sairaalan henkilökuntaa pitää käsissään kylttejä.

View this post on Instagram

Thank you

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

– Olemme täällä sinun vuoksesi, joten pysythän kotona meidän vuoksemme, kylteissä lukee.

Kuvan on jakanut esimerkiksi poptähti Justin Bieber. Monet muutkin julkkistähdet ovat ilmaisseet pettymyksensä siihen, että esimerkiksi Yhdysvalloissa rannoilla on väkeä kuin tavallisena viikonloppuna. Sikäläinen nuorten maailmankuulu bileviikko Spring Break on sekin parhaillaan käynnissä, ja Miamiin on kokoontunut kymmeniätuhansia nuoria juhlimaan.