90-vuotias isoisoisoäiti sairastui koronaan – on nyt paranemaan päin

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Washingtonista kotoisin oleva Geneva Wood pelästytti perheensä kunnolla sairastumalla pelättyyn koronavirukseen. 90-vuotias isoisoisoäiti kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään, minkä vuoksi kaikki olivat pelänneet hänen henkensä puolesta.

Geneva Woods oli aiemmin tänä vuonna saanut myös aivoinfarktin, minkä vuoksi koronaviruksen pelättiin olevan hänen kohdallaan kohtalokas. Woodsin tila heikkeni viruksen saatuaan niin paljon, että hänen ajateltiin menehtyvän. Sisukas vanhus kuitenkin osoitti, että hän selviää mistä vain, ja hänen tilansa oli alkanut vähitellen kohenemaan.

Nyt isoisoisoäiti on Seattle Refined -uutisten mukaan jo lähes terve. Hänelle tehdään lähipäivien aikana vielä lisää testejä ennen kuin hänet päästetään kotiin. Geneva Woodsia odottelevatkin jo kotiin palaavaksi hänen viisi lastaan, 11 lapsenlastaan, 12 lapsenlapsenlastaan ja kolme lapsenlapsenlapsenlastaan.