Lost-tähti Evangeline Lilly ei suostu karanteeniin: ”Arvostan vapautta terveyttäni enemmän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Sen jälkeen nainen on nähty myös Marvel-yhtiön Ant-Man -elokuvissa. Nyt tähti on ihmetyttänyt fanejaan kertomalla, että hän ei aio eristäytyä sosiaalisesti koronavirustilanteen vuoksi.

Evangeline Lilly on Cosmopolitan-lehden mukaan kieltäytynyt eristäytymästä vastoin kaikkia suosituksia ja määräyksiä. 40-vuotias näyttelijätär on kommentoinut arvostavansa hänen omaa vapauttaan paljon enemmän kuin terveyttään, minkä vuoksi hän aikoo jatkossakin liikkua vapaasti ja tehdä mitä haluaa.

Fanit ovat olleet raivoissaan tähden välinpitämättömyydestä muita ihmisiä ja riskiryhmiä kohtaan. Sosiaalisella eristäytymisellä yritetään suojella etenkin iäkkäitä ja perussairaita ihmisiä. Määräystä ei ole keksitty yksittäisten ihmisten kiusaksi tai vapauden riistämiseksi. Pandemia on maailmanlaajuinen asia, jonka hoitamiseksi ja kuriin saamiseksi kaikkien on puhallettava yhteen hiileen. Tällä hetkellä sosiaalisten tilanteiden välttäminen on tehokkain tapa suojautua tartunnalta.