Poptähti esitteli vatsaansa faneilleen: ”Ei minulla ole vatsalihaksia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jesy Nelson on 28-vuotias Iso-Britanniasta kotoisin oleva laulaja, joka on tullut monille tunnetuksi Little Mix -tyttöbändistä. Bändin muita jäseniä ovat Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall ja Perrie Edwards, joka seurusteli taannoin Zayn Malikin kanssa.

Jesy Nelson on saanut paljon kehuja lehtien palstoilla timmin vatsansa johdosta. Nainen esittelee litteää vatsaansa monissa seksikkäissä esiintymisasuissa, mutta paljasti nyt seuraajilleen, että hänellä ei ole ollenkaan vatsalihaksia.

Jesy Nelson paljasti sosiaalisessa mediassa, että hänellä ei ole vatsalihaksia. Hänen vatsansa on vain yksinkertaisesti sen mallinen, että kun hän pidättää hengitystään ja vetää vatsaansa sisään päin, vatsa näyttää lihaksikkaalta. Laulaja näytti videolla myös sen miltä vatsa näyttää täysin rentona.

View this post on Instagram

I always get a lot of people comment on my abs in photos but I promise you I actually don’t have abs lol 😂 I’m very lucky that when I breath in for me Picys I get these weird little indents that come sometimes look like I have abs 🤷🏻‍♀️ anyway I’m here to tell you I DONT have abs ladies and this is what my chocolate loving belly really looks like 🥰 il never ever be a size 8 which is genuinely what I dreamt of being, but I’ve come to terms with the fact that I bloody love my food and that will never change. Were all different shapes and sizes and that’s what makes us unique. Il never sit here and preach and say I love my body because I don’t, but I’m slowly starting to just accept it for what it is and sometimes I’m gonna put on weight and sometimes I’m gonna go to the gym and lose it, either way girlies one day we will be really old and look back at our pics and think god I was actually banging why did i worry so much 🙈 anyway I’m rambling on now but your all beautiful in your own ways and I hope you all know that ❤️

A post shared by @ jesynelson on