Kim Kardashian kiroili lateksiasussaan – näin vaikeaa pukeutuminen oli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimpia naisia, jonka tyyliä moni yrittää kopioida. Nainen pitää huolen siitä, että hänen kopioimisensa on kuitenkin melko haastavaa, koska Kardashian pukeutuu usein harvinaisiin ja erittäin hintaviin muotiluomuksiin. Pariisin muotiviikoilla Kardashianin yllä nähtiin Balmainin lateksipuku.

Kim Kardashian pukeutui yhdessä isosiskonsa Kourtneyn kanssa lateksista valmistettuihin Balmainin asuihin. Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten vaikeaa asuihin pukeutuminen oli. Kardashian kuvailee asun ylle vetämistä niin, että se on kuin hän joutuisi vetämään tiukan kondomin ylleen.

Nainen kiroilee pukeutumisvaiheessa ja sanoo, että hänen ihoonsa sattuu. Kaikessa tiimellyksessä Kim myös epäilee, että hänen olkapäänsä venähti. Asuun pukeutumisen jälkeen Kourtney huomauttaa siskolleen, että he eivät pysty käymään vessassakaan nyt moneen tuntiin. Kardashianit ovat kuitenkin tottuneet kestämään epämukavuutta muodin vuoksi ja heidän yllään ollaankin nähty vuosien varrella korkeita korkoja ja tiukkoja korsetteja.

View this post on Instagram

🍫 BALMAIN 🍫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

Balmain Latex for Paris Fashion Week

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on